Slektsforskning i et fellesskap på discourse.genealogy.net

Originally published at: Slektsforskning i et fellesskap på discourse.genealogy.net • Verein für Computergenealogie e.V. (CompGen)

Kom til discourse.genealogy.net, uansett hvilket språk du snakker. Vi bruker nettleserens oversettelsesfunksjon for å hjelpe deg raskt.

Hvis du leter etter informasjon om forfedre i Tyskland, Østerrike eller Sveits, kan vårt fellesskap av likesinnede slektsforskere og familieforskere hjelpe deg. Velkommen til vårt fellesskap!

Vi er den største slektsforskerforeningen i den tysktalende verden, og vi vil gjerne bygge nettverk og dele våre erfaringer med deg. Du kan stille spørsmål i ulike emnefora og få svar fra medlemmer som kanskje allerede har løst lignende forskningsspørsmål.

I fellesskapet vårt kan du diskutere spesifikke slektsforskningsverktøy, historiske hendelser eller regionale spesialiteter. Det er en flott plattform for å få tips om hvor du kan finne mer informasjon eller hvordan du kan løse spesifikke utfordringer. Registrer deg gratis som bruker og still spørsmålet ditt. Velg en passende kategori og skriv inn navn, steder og tidsperioder som interesserer deg og hvorfor du står fast.

Hvis du deler kunnskapen din med andre, vil du sannsynligvis støte på andre slektsforskere som leter i samme område som deg, eller som kanskje til og med har felles aner med deg. Ved å dele informasjon og dokumenter kan du knytte nye kontakter og forske på flere grener av slekten. Så dra nytte av dette og bli en del av et aktivt fellesskap av forskere som deler sin lidenskap for slektshistorie med deg.