Slægtsforskning i et fællesskab på discourse.genealogy.net

Originally published at: Slægtsforskning i et fællesskab på discourse.genealogy.net • Verein für Computergenealogie e.V. (CompGen)

Kom til discourse.genealogy.net, uanset hvilket sprog du taler. Vi bruger browserens oversættelsesfunktion til at hjælpe dig hurtigt.

Hvis du leder efter oplysninger om forfædre i Tyskland, Østrig eller Schweiz, kan vores fællesskab af ligesindede slægtsforskere og familieforskere hjælpe dig. Velkommen til vores fællesskab!

Vi er den største slægtsforskerforening i den tysktalende verden og vil gerne netværke og dele vores erfaringer med dig. Du kan stille spørgsmål i forskellige emnefora og få svar fra vores medlemmer, som måske allerede har løst lignende forskningsspørgsmål.

Vores fællesskab giver dig mulighed for at diskutere specifikke slægtsforskningsværktøjer, historiske begivenheder eller regionale specialiteter. Det er en god platform til at få tips til, hvor man kan finde mere information, eller hvordan man håndterer specifikke udfordringer. Du kan registrere dig gratis som bruger og stille dit spørgsmål. Vælg en passende kategori, og indtast navne, steder og tidsperioder, der interesserer dig, og hvorfor du er kørt fast.

Hvis du deler din viden med andre, vil du sandsynligvis støde på andre slægtsforskere, som søger i samme område som dig, eller som måske endda har fælles aner med dig. Ved at dele oplysninger og dokumenter kan der skabes nye forbindelser, og der kan forskes i flere grene af familien. Så drag fordel af det og bliv en del af et aktivt fællesskab af forskere, der deler deres passion for familiehistorie med dig.

Was sollen denn die derzeit vermehrt auftretenden fremdsprachigen Blogeinträge ?
Nicht jeder kann schwedisch, dänisch, französisch u.a. Sprachen. Kann man die nicht auch übersetzt darstellen ?

Schweden, Dänen oder Franzosen schon? An solche richten sich diese Beiträge.

Und wenn Du es lesen möchtest hilft dir dein Browser ganz schnell. Auch im Mailclient kannst Du Addons nutzen, die beim Übersetzen hilfreich sind.

Frag weiter, wer denkt, der hat Fragen.