Request to help locate Reinsch family, formerly in Poland

Hallo Allerseits,

zur Information für alle, die den Familiennamen REINSCH unter ihren Vorfahren haben.

Schöne Grüße,

Klaus (Kohrt)

Von: iggp-l-bounces@genealogy.net [mailto:iggp-l-bounces@genealogy.net] Im Auftrag von Info IGGP
Gesendet: Samstag, 19. April 2025 17:34
An: iggp-l@genealogy.net
Betreff: [IGGP-L] Request to help locate Reinsch family, formerly in Poland

Hello IGGP partners and friends, we have received the message below (originally in Polish) offering to return family documents if the HEINRICH REINSCH family can be found. Please share as you will and ask that any replies be sent DIRECTLY to Adam Hrynczyszyn, email address a.hrynczyszyn@gmail.com.

Witam.
Jestem mieszkańcem Chocianowa dawnego Kotzenau. Odnalazłem sporą ilość dokumentów dotyczących nazwiska HEINRICH REINSCH zamieszkałego przed 1945 rokiem w KOTZENAU i prowadzącego restaurację DRAI KRONEN w Kotzenau przy ul. Chojnowskiej.
Chciałbym odnależć rodzinę cele przekazania dokumentów o ile będą zainteresowani.
Pozdrawiam

Adam Hrynczyszyn

Hello.
I am a resident of Chocianów former Kotzenau. I have found a large number of documents relating to the name of HEINRICH REINSCH who lived before 1945 in KOTZENAU and ran the restaurant DRAI KRONEN in Kotzenau on Chojnowska Street.
I would like to find the family for the purpose of handing over documents if they are interested.
Greetings

Witam Panie Hrynczyszyn,

Miałem przodków w Kotzenau i pilnie poszukuję kontaktów do lokalnych historyków w Kotzenau. Moi przodkowie nosili nazwisko SCHREIBER i mieszkali w Kotzenau. Mogę przesłać bardziej szczegółowe informacje.

Niestety, nie znam nikogo innego, kto prowadzi badania w Kotzenau i okolicach, przynajmniej nikt tutaj jeszcze nie odpowiedział na zapytania dotyczące Kotzenau.

Z poważaniem.
Christian (Mette)

Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)