Genealoogia kogukonnas discourse.genealogy.net'is

Originally published at: Genealoogia kogukonnas discourse.genealogy.net'is • Verein für Computergenealogie e.V. (CompGen)

Tule discourse.genealogy.net’ile, ükskõik, mis keelt sa räägid. Kasutame brauseri tõlkefunktsiooni, et teid kiiresti aidata.

Kui otsite teavet esivanemate kohta Saksamaal, Austrias või Šveitsis, saab meie kogukond, kuhu kuuluvad sarnaste mõtetega genealoogid ja perekonnauurijad, teid aidata. Tere tulemast meie kogukonda!

Oleme suurim genealoogiaühendus saksakeelses maailmas ning soovime võrgustuda ja jagada teiega oma kogemusi. Võite esitada küsimusi erinevates teemafoorumites ja saada vastuseid meie liikmetelt, kes on võib-olla juba lahendanud sarnaseid uurimisküsimusi.

Meie kogukond pakub teile võimalust arutada konkreetseid genealoogiavahendeid, ajaloolisi sündmusi või piirkondlikke eripärasid. See on suurepärane platvorm, et saada nõuandeid, kust leida rohkem teavet või kuidas lahendada konkreetseid probleeme. Palun registreeruge tasuta kasutajaks ja esitage oma küsimus. Valige sobiv kategooria ja sisestage nimed, kohad ja ajaperioodid, mis teid huvitavad, ning miks te kinni olete jäänud.

Kui te jagate oma teadmisi teistega, kohtate tõenäoliselt teisi genealooge, kes otsivad teiega samas piirkonnas või kellel võivad olla isegi teiega ühised esivanemad. Teavet ja dokumente jagades saab luua uusi seoseid ja uurida täiendavaid suguvõsa harusid. Seega kasutage seda ära ja saage osaks aktiivsest uurijate kogukonnast, kes jagavad teiega oma kirge perekonnaloo vastu.

Ajavahemik