Släktforskning i en gemenskap på discourse.genealogy.net

Originally published at: Släktforskning i en gemenskap på discourse.genealogy.net • Verein für Computergenealogie e.V. (CompGen)

Kom till discourse.genealogy.net, oavsett vilket språk du talar. Vi använder webbläsarens översättningsfunktion för att hjälpa dig snabbt.

Om du letar efter information om förfäder i Tyskland, Österrike eller Schweiz, kan vår gemenskap av likasinnade släktforskare och familjeforskare hjälpa dig. Välkommen till vår gemenskap!

Vi är den största släktforskarföreningen i den tysktalande världen och vill gärna nätverka och dela våra erfarenheter med dig. Du kan ställa frågor i olika ämnesforum och få svar från våra medlemmar, som kanske redan har löst liknande forskningsfrågor.

Vår community ger dig möjlighet att diskutera specifika släktforskningsverktyg, historiska händelser eller regionala specialiteter. Det är en utmärkt plattform för att få tips om var du kan hitta mer information eller hur du hanterar specifika utmaningar. Registrera dig kostnadsfritt som användare och ställ din fråga. Välj en lämplig kategori och ange namn, platser och tidsperioder som intresserar dig och varför du har fastnat.

Om du delar din kunskap med andra, kommer du förmodligen att stöta på andra släktforskare, som söker i samma region, som du eller som kanske till och med har gemensamma förfäder med dig. Genom att dela information och dokument kan nya kontakter knytas och ytterligare grenar av familjen kan undersökas. Så dra nytta av det och bli en del av en aktiv forskargrupp, som delar sin passion för familjehistoria med dig.